AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 10.07.2017. | objavio Plusonline

0

Uprava FK „Radnički Pirot“ predstavila novog trenera prvog tima, Dražena Dukića. Danas prozivka fudbalera

Danas je na konferenciji za novinare predstavljen novi šef stručnog štaba FK „Radnički“ Pirot, Dražen Dukić. Predsednik Kluba, Zoran Nikolić, kaže da je reč o iskusnom fudbalskom strategu i da očekuje kvalitetan rad i plasman u gornji deo tabele.

Novi trener prvog tima Radničkog, Dražen Dukić, kaže da je počastvovan što je došao u fudbalski grad i klub sa bogatom istorijom koji je iznedrio mnogo izuzetnih fudbalera. U ovom trenutku Radnički raspolaže , takodje, dobrim fudbalerima i da će dati šansu igračima iz omladinske lige.

Na pitanje novinara gde je do sada radio i kakva je njegova fudbalska biografija, Dukić je, pored ostalog rekao, da je počeo kao fudbaler ondašnje Prve i Druge lige Jugoslavije a da se kasnije usavršavao kao trener.

Večeras u 17 časova i 30 minuta zakazana je prozivka fudbalera, njih 24, kada će se održati i prvi trening.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline