AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 14.01.2018. | objavio Plusonline

0

Ugovorna okružna privredna komora Pirot postaje vodeći partner uspešnog poslovanja u regionu

Osnovata tek pre nekoliko meseci, imajući jasan cilj, u smislu ekonomskog jačanja regiona, Ugovorna okružna privredna komora Pirot, zasnivajući se na tri sektora –sektoru teške industrije, agrokompleksa i usluga, okupila je do sada 160 članica. Danas su u prostorijama Pirotskog okruga održane, druge po redu, sednice Skupštine i Upravnog odbora Komore.

Predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot i direktor Slobodne zone Piort, dr Dragan Kostić, kaže da su sve odluke na današnjim sednicama jednoglasno usvojene i očekuje da će Komora u potpunosti opravdati svoje ciljeve i zadatke.

Gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, smatra da je Komora jedna od najvažnijih spona u povezivanju privrednih subjekata. Lokalna samouprava sa svoje strane čini izuzetne napore u cilju ekonomskog razvoja Grada i da će saradnja sa Komorom svakao doprineti  ostavrivanju boljih rezultata.

Nebojša Bogdanović, jedan od izvrsnih poznavalaca rada komorskog sistema, sada savetnik UOPKP, kaže da je osnivanje Komore istorijski trenutak za Pirot i da ne treba sumnjati da će svoje planirane zadatke na ekonomskom osnaživanju regiona u potpunosti realizovati.

 

 

 

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline