AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 11.07.2019. | objavio Plusonline

0

UG Osveženje objavilo Javni poziv za obuku učesnika u OFFICE aplikacijama

Udruženje građana Osveženje u okviru projekta „Znanjem do posla“ objavilo je Javni poziv za obuku učesnika u OFFICE aplikacijama.

Ovaj javni poziv namenjen je manjinskom stanovništvu kao i osobama koje se smatraju teže zapošljivim, u cilju podizanja zapošljivosti kroz usvajanje znanja u osnovnim aplikacijama koje se kriste prilikom rada na kompjuteru. U tom smislu, polaznici ovog treninga imaće priliku da se na temeljan način upoznaju sa osnovama aplikacija kao što su World, Excel i Power point koje se najčešće koriste u kancelarijskom radu i imaće priliku da usvoje veštine uređivanja teksta, tabela i prezentacija.

Udruženje građana Osveženje je obezbedilo lap top računare i svu ostalu prezentacionu opremu koje će polaznici koristiti u toku treninga. Ove obuke će biti održane u Start up centru u Sportskoj dvorani „Kej“.

Pravo učešća imaju nezaposlena lica starosti od 18 do 35 godina koje pripadaju jednoj od teže zapošljivih kategorija – Dugoročno nezaposlena lica – više od 12 meseci, pripadnici manjinskog stanovništva, samohrani roditelji, žrtve porodičnog nasilja, mladi iz ruralnih sredina, bivši zatvorenici – štićenici vaspitno popravnih ustanova, povratnici, mladi sa invaliditetom Obuke će biti besplatne za sve odabrane učesnike.

O javnom pozivu razgovarali smo sa Markom Cenićem, karijernim savetnikom u Job Info Centru.

 

Predavač na ovom treningu biće nastavnik informatike sa višegodišnjim iskustvom i licencom za rad Ivan Vasić. Program treninga raspoređen je u petnaestočasovnom vremenskom periodu koji će biti raspoređen u skladu sa dogovorom predavača i polaznika.

Prijave su putem telefona 010/501-820, na mail  udruzenje.osvezenje@gmail.com ili lično u Job info centru u Pirotu u ulici Bogojavljenska br. 3

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline