Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 14.06.2019. | objavio Plusonline

0

Učenice Srednje stručne škole, Jelena Cvetković i Anastasija Aleksandrov, osvojile nagrade na literarnom konkursu “Vojnik – ponos Srbije”

Na literarnom konkursu pod nazivom „Vojnik – ponos Srbije“ koji je raspisalo Ministarstvo odbrane u saradnji sa Ministarstvom prosvete učestvovale su dve učenice Srednje stručne škole, Jelena Cvetković i Anastasija Aleksandrov. One su se našle među deset nagrađenih na nivou Srbije.

Njihov mentor, profesor srpskog jezika i književnosti, Jelena Stamenović kaže da su učenice dobile kao nagradu trodnevni boravak u Beogradu, a njihovi radovi biće objavljeni u tematskom zborniku Ministarstva odbrane.

Jelena Cvetković i Anastasija Aleksandrov ističu da su jako zadovoljne zbog nagrade i želele bi da nastave da se bave pisanjem

Profesorka Jelena Stamenović ističe da se radi o talentovanim učenicama na koje je veoma ponosna.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline