Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 16.04.2018. | objavio Plusonline

0

U znaku SK ,,Stara Planina,,! Nemanja Tošić, Todor Jović i Ilija Pešić, dobitnici priznanja na svečanosti pobodom Izborne skupštine Skijaškog saveza Srbije

U   Beogradu, u hotelu “Zira”, nakon završenog olimpijskog ciklusa,  održana  je  Izborna skupština Skijaškog saveza Srbije. Na svečanom delu dodeljene su nagrade i priznanja najboljima u ovoj sezoni u ukupnom plasmanu.

Najuspešniji naši članovi bili su: Nemanja Tošić drugo mesto u kategoriji – seniori, Todor Jović drugo mesto u kategiriji – kadeti, Nemanja Pešić drugo mesto u kategoriji   ,,deca,,  i Ilija Pešić treće mesto u kategoriji   ,,cicibani,,.

  Milan Pešić, generalni sekretar Kluba, zadovoljan je proteklom sezonom i ponosan na nagrade koje su na svečanosti dobili članovi Kluba.

  • Klub nastavlja sa svojim aktivnostima i preko leta. Sada nas očekuje mala pauza pa krećemo sa suvim treninzima na rolerima najverovatnije od 1. maja. Osim suvih treninga nadamo se da ćemo imati priliku da sa nekim takmičarima treniramo i tokom leta na snegu uz pomoć Skijaškog saveza, s obzirim da je realno neophodno da se formira snoubord kros tim s obzirom na dosadašnje rezultate našeg Todora Jovića na međunarodnim takmičenjima u toku ove sezone. Zahvaljujemo se Gradskoj upravi grada Pirota, Skijaškom savezu Srbije, JP Skijališta Srbije, kompaniji Tigar AD, koji su pomogli u realizaciji plana i programa naš Klub, rekao je Pešić.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline