Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 22.02.2018. | objavio Plusonline

0

U trening utakmici u Paraćinu, fudbaleri Radničkog pokradeni. Sve upropastio sudija Djokić!

Trening utakmica

Paraćin Jedinstvo – Radnički 2:1  (1:1)

1.poluvreme:

 Stamenković, Stojanovski, B.Mančić , Milan Nikolić, Miloš Nikolić , Filipović, N.Petrov , Ivković, Dimitrov, Jovanović, Žeradjanin…

 2.poluvreme:

Bulajić, Andjelković, Kamenović, Mijalković, Dojkić, Tolić, Mančić N., Liščević, M.Mančić, D. Petrov, Spasić..

 Da čovek ne poveruje da se i to može da dogadja na trening utakmici. Zažalio je Goran Lazarević, sigurno,  dan kada je prihvatio da njegov tim ode u Paraćin  na ,,utakmicu,, sa domaćinom. Ove navodnice govore za sebe.

    Bilo je to 90 minuta maltretiranja, neverovatnih sudijskih kradja  samo da Jedinstvo pobedi Radnički. Radnički,  zbog ovakvog sudjenja siguran sam, nikada više, ako ne mora neće igrati u Paraćinu!!

  A šta se dogodilo konkretno, što se ,,očitava ,, kroz rezultat.

 Bolji tim na ovoj utakmici, naravno Radnički,  poveo je u 15 .minutu golom Ivkovića.

   Tada, razlozi potpuno nepoznati , izvesni sudija DJOKIĆ, namerno pišem velika slova, da se upamti,  uzeo je  utakmicu u svoje ruke. Sudio je , kao da se ovaj trening  meč,  našao  na nečijoj ajde, kladionici! Recimo! Verujem, ipak, da nije tako!

Zamislite sudiju koji sve vreme  dozvoljava ofsajd pozicije , poniđštava golove i priznaje neregularne, svira nepostojeći penal…

  Nevidjeni   sudijski šamar fudbalu ! Željko Dimitrov je postigao regularan gol koji su sudije naravno poništile!

Kao vrhunac takvog ponašanja u 25 minutu prizna nepostojeći gol Jedinstvu. Stamenković je loptu izbacio preko prečke, a arbitar je pokazao na centar!!!  Navodno, stajao je iza linije, a bio je metar napred, priča Ivan Džunić, sportski direkor Radničkog.

U drugom poluvremenu u moru gluposti i uvreda, taj DJOKIĆ je , da bi Paraćinci pobedili,  svirao nepostojeći penal za domaćina koji je najstrožu kaznu pretvorio u 2:1.

 

 Da. Sada posle svega, lako je zaključiti da treba ubuduće razmišljati gde i s kim se igraju trening utakmice. Radnički jeste  Klub  bogate tradicije, sportski je da protivnik želi da se ,,proslavi,, pobedom nad Piroćancima, ali neka to bude u fer i korektnoj igri. Ovako, posle svega što se dogadjalo u Paraćinu, samo jedno je u svemu bilo dobro!   

  Paraćinci šta vam je bilo zašto ste tzo dozvolili ??? U čemu je problem!??? U vama, u sudiji, u nezajažljivoj želji da se bude bolji od – boljeg! 

Nema druge reči, obrukali ste se ! To ste uradili  sad i nećete imati više prilike!

    Nikad više. Bar u utakmicama s Radničkim.

Posle utakmice javio se porukom trener Goran Lazarević. Na osnovu  njegove ocene moram da donekle promenim ocenu o igracima domaćih kojiu toj meri nisu bili grubi kako sam dobio informacije.

Evo izjave Gorana Lazarevića:

  • Ovo nema veze sa Paraćincima.. da je pravde u ovoj zemlji gospodu sudije bi posle ove utakmice odmah priveli i držali ih u pritvoru dokle god ne priznaju zbog čega su ovo radili i po čijem nalogu…
  •   Posle smo svi čuli da je ova utakmica bila na kladionici, a to sve govori. Nisam skoro ništa sramotnije video, a što se tiče igrača obe ekipe bili su zaista fer. Ekipu nisam povukao sa terena samo zato da ne bi gubili dan u trenažnom procesu.. jadno, mučno i tužno.. Dobro, jeste bilo grubih startova, al’ to je sve isprovocirao taj s pištaljkom.

foto: Desimir Tošić FK  Radnički

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline