Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 09.08.2018. | objavio Plusonline

0

U toku zamena vodovodne mreže u Partizanskoj ulici, slede radovi u Ulici Živojina Nikolića Brke

Ekipa Javnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” trenutno radi u Partizanskoj ulici na zameni vodovodne mreže. Prema rečima direktora Zorana Nikolića prošle godine zamenjeno je 200 metara vodovodne mreže u ovoj ulici i sada su nastavljeni radovi u drugom delu gde će takođe biti zamenjeno oko 200 metara mreže.

Nikolić je istakao da su do sada dve ekipe radile u Jastrebačkoj ulici gde je zamenjeno oko 1.100 metara vodovodne mreže, s obzirom da je posao priveden kraju jedna ekipa je angažovana u Partizanskoj ulici. Pored ovoga u toku su radovi na kanalizacionoj mreži u selu Izvor, a ono što sledi posle radova u Partizanskoj je zamena vodovne mreže u Ulici Živojina Nikolića Brke, najavio je Nikolić.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline