AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 15.03.2017. | objavio Plusonline

0

U petak zasedaju odbornici grada Pirota, predstoji izmena i dopuna budžeta

Za petak, 17. marta, zakazana je sednica Skupštine grada. Na dnevnom redu je tridesetak tema. Odmornici će pored ostalog razmatrati Odluku o osnivanju budžetskog Fonda za energetsku efikasnost grada, predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Pirota, Plan kapitalnih investicija za period 2017  –  2021. godine, program korišćenja sredstava Fonda za razvoj poljoprivrede kao i niz tema iz skupštinskog života i gradske problematike. Na sednici će biti razmatrani finansijski izveštaji  javnih preduzeća, organizacija i ustanova kulture. 

Predsednik Skupštine grada, Milan Popović, kaže, pored ostalog, da su na dnevnom redu teme koje treba razmatrati i doneti odgovarajuće odluke s obzirom na predstojeće aktivnosti u narednom periodu.

Sednica počinje u 9 časova.

Tagovi: ,



Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑