AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 06.10.2016. | objavio Plusonline

0

U OŠ “Dušan Radoviić” prijem za reprezentativku Srbije na Paraolimpijskim igrama i bivšeg djaka Škole, Sašku Sokolov VIDEO

Povodom Dečje nedelje u OŠ Dušan Radović danas je organizovan prijem za bivšu rukometašicu, sada atletičarku koja je našu zemlju predstavljala na Paraolimpijskim igrama u bacanju koplja, Sašku Sokolov.

Direktorka Škole, Nataša Branković, pozdravila je Sašku Sokolov, nekada svoju učenicu.

Članovi Djačkog parlamenta su imali brojna pitanja sa našu reprezentativku. Najpre su pitali za utiske iz Rija, a onda je Saška odgovarala na njihova brojna pitanja.

U okviru prijema i Manifestacije povodom Dečje nedelje, koju su organizovali učenici nižih razreda Škole, Saška Sokolov, je učenike uvela u igru laganim zagrevanjem za aktivnosti koje ih očekuju.

Koordinator manifestacije pod nazivom “Tradicionalne i moderne igre je prof. razredne nastave, Snežana Milić. Ona kaže da je deci naročito bilo zabavno da se upoznaju sa igrama za koje nikada nisu čula.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline