Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.03.2013. | objavio Plusonline

0

Pirotski Radnički spreman za visoke ciljeveu VIDEO

U nedelju se nastavlja prvenstvo Srpske lige Istok

Prolećni deo prvenstva Srpske lige grupa Istok počinje u nedelju , 17.marta. U Radničkom  su tokom pauze preduzeli sve neophodne mere da ekipa ostvari postavljeni cilj, plasman u viši rang takmičenja. Lokalna samouprava   povećala je Budžet Kluba za ovu godinu, Mile Tomić šef Stručnog štaba odabrao je pojačanja za koje je procenio da su neopohodna timu, rukovodstvo je obezbedilo desetodnevne pripremne na Dojranu. Bilans trening utakmica takodje uliva nadu. “Beli” su odigrali deset mečeva, devet pobedili, poraženi su jedino od Mladosti iz Lučana  na Dojranu. Postigli su 3o, a primili samo pet golova.

Prisustvovali smo jednom od treninga. Igralo se “na skraćenom prostoru”. Dobri poznavaoci prilika već mogu da predvide u kojem će sastavu igrati Radničlki protiv imenjaka u Svilajncu. Mile Tomić je zaodovoljan ostvarenimn, očekujući da će se trud isplatiti:

Trojica ponajboljih igrača Radničkog ocenili su  su da se naporno radilo tokom  priprema , da je  atmosfera  medju igračima veoma dobra i da postoje sve vrednosti da se ostvare visoki ciljevi.

Ako je suditi po poslednjim treninzima i utakmicama, Radnički će u Svilajncu igrati u sastavu:

Vujanac, Kostić, M.Nikolić, Markov, Vasov, Manojlović, Vasić, Mančić, Nikolić, Samardžić i Dimitrov.

Utakmica u Svilajncu igra se u nedelju, 17.marta od 15 časova, uz direktan prenos u emisiji Dunav sportofon.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline