Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Dimitrovgrad

Objavljeno 27.10.2015. | objavio Plusonline

0

Tradicionalno u Dimitrovgradu Balkan teatar fest

U Dimitrovgradu će se tradicionalno održati jedanaesti Balkan teatar fest od 30.oktobra do 14.novembra. Festival će otvoriti pirotsko pozorište predstavom “Zapali mi”, a inače će nastupiti tri ansambla iz Bugarske i pet ansambala iz Srbije. Tih dana biće otvorena i dokumentarna izložba o Nejskom sporazumu po kome je Dimitrovgrad priključen Srbiji, rekao je Delča Gigov iz Centra za kulturu Dimitrovgrad.

–         Među planiranim predstavama, 10.novembra će na programu biti i dečja predstava “Tri praseta”. Ulaznice su u prodaji, za svaku predstavu ulaznica je 150 dinara, stalna ulaznica košta 800 dinara. Svi koji dođu iz Pirota specijalno zbog Balkan teatar festa biće naši gosti i dobiće besplatne ulaznice, kaže Gigov.

Festival se organizuje uz podršku opštine Dimitrovgrad i Ministarstva kulture, Kulturno – informativnog centra Caribrod i Nacionalnog saveta Bugara u Srbiji.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline