AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.04.2017. | objavio Plusonline

0

Tim mladih fizičara OŠ „8. septembar“ treći u Srbiji

Učenici OŠ „8. Sepetmbar“ treći su u Srbiji na Državnom takmičenju iz fizike održanom u Šapcu. Ovo je bilo 39. takmičenje iz fizike, a tim Pirotskog okruga činilo je osmoro učenika iz OŠ „8. septembar“, dva učenika iz OŠ „Vuk Karadžić“ i jedan učenik iz OŠ „Sveti Sava“.

Mentor učenika šestog i sedmog razreda OŠ „8. septembar“, Ljubiša Đorđević,  kaže da sa decom od početka godine rade svakodnevno i teorijski i ekperimentalno i da se uvek izdvoji jedna ekipa koja se posebno interesuje za ovu oblast. Sa njima se kasnije dodatno radi i posvećuje se velika pažnja negovanju njihovog talenta.

Veći deo ove ekipe mladih fizičara bio je u Školi, pa smo iskoristili priliku da i sa njima malo porazgovaramo o njihovim utiscima sa takmičenja.

Milan Stanković osvojio je prvu nagradu.

Andrej Veličkov osvojio je drugu nagradu.

Danica Panov i Sara Panić osvojile su treće nagrade.

Vuk Ignjatović, Dimitrije Krstić i Sava Ignjatović takođe su učestvovali na takmičenju i nose pozitivna iskustva koja će im koristiti za ubuduće, iako ovoga puta nisu osvojili nagrade.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline