AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.04.2017. | objavio Plusonline

0

Tim mladih fizičara OŠ „8. septembar“ treći u Srbiji

Učenici OŠ „8. Sepetmbar“ treći su u Srbiji na Državnom takmičenju iz fizike održanom u Šapcu. Ovo je bilo 39. takmičenje iz fizike, a tim Pirotskog okruga činilo je osmoro učenika iz OŠ „8. septembar“, dva učenika iz OŠ „Vuk Karadžić“ i jedan učenik iz OŠ „Sveti Sava“.

Mentor učenika šestog i sedmog razreda OŠ „8. septembar“, Ljubiša Đorđević,  kaže da sa decom od početka godine rade svakodnevno i teorijski i ekperimentalno i da se uvek izdvoji jedna ekipa koja se posebno interesuje za ovu oblast. Sa njima se kasnije dodatno radi i posvećuje se velika pažnja negovanju njihovog talenta.

Veći deo ove ekipe mladih fizičara bio je u Školi, pa smo iskoristili priliku da i sa njima malo porazgovaramo o njihovim utiscima sa takmičenja.

Milan Stanković osvojio je prvu nagradu.

Andrej Veličkov osvojio je drugu nagradu.

Danica Panov i Sara Panić osvojile su treće nagrade.

Vuk Ignjatović, Dimitrije Krstić i Sava Ignjatović takođe su učestvovali na takmičenju i nose pozitivna iskustva koja će im koristiti za ubuduće, iako ovoga puta nisu osvojili nagrade.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline