AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 13.03.2018. | objavio Plusonline

0

Tijabarci i dalje ne treba da piju vodu iz gradske mreže!

   Voda za piće u Tija Bari  i dalje , zbog zamućenja, nije za piće. Zavod za javno zdravlje je, posle fizičko-hemijskih ispitivanja uradjenih 6.marta, objavio  da voda u ovom delu grada zbog povećanje vrednosti mutnoće nije za piće. Dok  Zavod za javno zdravlje  ne objavi da je voda ispravna, naši sugradjani iz ovog dela grada,  mogu da koriste vodu iz cisterni koje su postavljene na nekoliko punktova. Može da se koristi i voda sa javnih česmi u Pazaru, kao i sa česme kod Hale.

     Svakodnevno se prati stanje u Zavodu i Javnom preduzeću vodovod i kanalizacija.  Kada se očekivalo da će ovih dana s obzirom na lepo vreme biti sve u redu, obilne padavine juče i danas  moguće je da su ponovo pogoršale stanje.

  Očekuju se zvanične informacije.

    U selima na Kružnom putu voda je ispravna za piće, jer se sela napajaju sa izvora Klok.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline