AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 05.02.2019. | objavio Plusonline

0

Tigar Tajers Pirot planira u 2019.godini proizvodnju od trinaest miliona putničkih guma!

U protekla četiri dana, u sali Doma vojske, oko četiri hiljade zaposlenih u Kompaniji „Tigar tajers“ prisustvovalo je prezentaciji ostvarenih rezultata u prošloj godini i planovima za 2019. u organizaciji najvišeg rukovodstva Kompanije. Moglo se čuti da je „Tajers“ najavio da u ovoj godini planira proizvodnju od trinaest miliona putničkih guma, dva miliona i sedamsto hiljada guma za dvotočkaše i četiri miliona i sedamsto hiljada unutrašnjih guma. O značaju prezentacije i njenim ciljevima govorio je Igor Zemit (Igor Zyemit), direktor Tigar tajersa.

Pored prezentacije o ostvarenim rezultatima i planovima u holu Doma vojske upriličena je izložba umetničkih radova zaposlenih u Tigar tajersu. 

Izložba će danas od 17 časova biti otvorena za građanstvo.

 

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline