Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 26.07.2019. | objavio Plusonline

0

Tigar AD se vratio na tržište Crne Gore

Velelepni sportski teren Tigar Tehničke gume svečano je otvoren u Plavu u Crnoj gori u prisustvu Ministra prosvete Crne Gore, visokih crnogorskih zvanica i u prisustvu predstavnika Tigra a.d. iz Pirota.

Jedna od tri fabrike kompanije Tigar a.d.-Tigar Tehnička guma sa svojim proizvodnim programom, a pre svega sa podlogom za sportske terene, osim domaćeg tržišta osvojila je i tržište Crne Gore.

Prema rečima Vladimira Ilića, generalnog direktora kompanije Tigar a.d. na tržištu Crne Gore u prethodnom mesecu urađeno je pet otvorenih terena, i to u Danilovgradu, dva terena u Budvi i dva u Plavu. Na veliko zadovoljstvo, kompaniji Tigar najavljeni su i novi projekti u Budvi, Podgorici, Petrovcu i na Cetinju, gde će sasvim izvesno svoje mesto zauzeti Tigar Tehnička Guma. Radnici Fabrike Tigar Tehničke gume već od 27.jula počinju sa radom na novom terenu u Gusinju koji će se prostirati na 1608 m2 . Pored kvaliteta prepoznatljive Tigar lopte, kvalitet terena Tigar Tehničke Gume već su potvrdili sportisti i rekreativci širom Srbije – u Beogradu, Mladenovcu, Golupcu, Priboju, a do kraja godine vredne ruke Tigrovih majstora iznedriće novu atletsku stazu u Bosni.

* Saopštenje Tigar

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline