AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 26.07.2019. | objavio Plusonline

0

Tigar AD se vratio na tržište Crne Gore

Velelepni sportski teren Tigar Tehničke gume svečano je otvoren u Plavu u Crnoj gori u prisustvu Ministra prosvete Crne Gore, visokih crnogorskih zvanica i u prisustvu predstavnika Tigra a.d. iz Pirota.

Jedna od tri fabrike kompanije Tigar a.d.-Tigar Tehnička guma sa svojim proizvodnim programom, a pre svega sa podlogom za sportske terene, osim domaćeg tržišta osvojila je i tržište Crne Gore.

Prema rečima Vladimira Ilića, generalnog direktora kompanije Tigar a.d. na tržištu Crne Gore u prethodnom mesecu urađeno je pet otvorenih terena, i to u Danilovgradu, dva terena u Budvi i dva u Plavu. Na veliko zadovoljstvo, kompaniji Tigar najavljeni su i novi projekti u Budvi, Podgorici, Petrovcu i na Cetinju, gde će sasvim izvesno svoje mesto zauzeti Tigar Tehnička Guma. Radnici Fabrike Tigar Tehničke gume već od 27.jula počinju sa radom na novom terenu u Gusinju koji će se prostirati na 1608 m2 . Pored kvaliteta prepoznatljive Tigar lopte, kvalitet terena Tigar Tehničke Gume već su potvrdili sportisti i rekreativci širom Srbije – u Beogradu, Mladenovcu, Golupcu, Priboju, a do kraja godine vredne ruke Tigrovih majstora iznedriće novu atletsku stazu u Bosni.

* Saopštenje Tigar

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline