Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 19.04.2018. | objavio Plusonline

0

Tigar a.d. na Sajmu privrede u Prištini

Tigar a.d. zajedno sa privrednicima iz Srbije nastupa na Međunarodnom sajmu privrede u Prištini koji je u organizaciji Privredne komore Srbije okupio više od 150 srpskih privrednika iz 70 kompanija.


Kompanija Tigar a.d. sa svojim proizvodima učesnik je Sajma u Prištini koji prema rečima zvaničnika umesto konflikta promoviše saradnju u regionu.
Vladimir Ilić generalni direktor Tigra a.d. rekao je da je učešće na Sajmu u Prištini od velikog značaja za Tigar, jer se radi o veoma važnom tržištu koje pored svih okolnosti prepoznaje I ima potrebu za Tigrovim proizvodima.


Sajam privrede u Prištini juče je otvoren u prisustvu predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža I predsednika Privredne komore Kosova Safeta Grdžaliju, kao i zamenika kosovskog premijera Envera Hodžaja. Sajam u Prištini trajaće do 21. aprila.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline