AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 27.01.2016. | objavio Plusonline

0

Svečano u Tehničkoj, Srednjoj stručnoj školi i OŠ Dušan Radović na Savindan “VIDEO”

Danas je školska slava Sveti Sava svečano obeležena i u Tehničkoj školi. Pre početka svečanosti porazgovarali smo sa direktorom Acom Božićem o značaju ovog dana za naš narod i prosvetare, ali i o programu kojim je planirano obeležavanje slave.

U krugu velikog broja zaposlenih, učenika, roditelja, penzionera i prijatelja presečen je kolač u holu škole. Pripremljen je i prigodan program učenika i profesora. Kolačari ove godine bili su profesori matematike, a kolačarstvo za iduću godinu preuzeli su profesori društvenih predmeta. Pri kraju programa podeljene su i nagrade najistaknutijim učenicima i profesorima.

I u Srednjoj stručnoj školi učenici i zaposleni proslavili su Savindan uz prigodan program – sečenje slavskog kolača, recitovanje, hor i slično. Naša kamera zabeležila je deo atmosfere.

U OŠ Dušan Radović danas je na prigodan način obeležen Dan Svetog Save uz prisustvo dece, sveštenika, gostiju, roditelja i nastavnika. Učenici trećeg razreda su pripremili prigodan program. Direktor škole Nataša Branković je pozdravila sve prisutne, a svestenik je sa kolačarima presekao slavski kolač.

Tagovi: , , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline