AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 27.01.2016. | objavio Plusonline

0

Svečano u Tehničkoj, Srednjoj stručnoj školi i OŠ Dušan Radović na Savindan “VIDEO”

Danas je školska slava Sveti Sava svečano obeležena i u Tehničkoj školi. Pre početka svečanosti porazgovarali smo sa direktorom Acom Božićem o značaju ovog dana za naš narod i prosvetare, ali i o programu kojim je planirano obeležavanje slave.

U krugu velikog broja zaposlenih, učenika, roditelja, penzionera i prijatelja presečen je kolač u holu škole. Pripremljen je i prigodan program učenika i profesora. Kolačari ove godine bili su profesori matematike, a kolačarstvo za iduću godinu preuzeli su profesori društvenih predmeta. Pri kraju programa podeljene su i nagrade najistaknutijim učenicima i profesorima.

I u Srednjoj stručnoj školi učenici i zaposleni proslavili su Savindan uz prigodan program – sečenje slavskog kolača, recitovanje, hor i slično. Naša kamera zabeležila je deo atmosfere.

U OŠ Dušan Radović danas je na prigodan način obeležen Dan Svetog Save uz prisustvo dece, sveštenika, gostiju, roditelja i nastavnika. Učenici trećeg razreda su pripremili prigodan program. Direktor škole Nataša Branković je pozdravila sve prisutne, a svestenik je sa kolačarima presekao slavski kolač.

Tagovi: , , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline