AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 26.11.2016. | objavio Plusonline

0

Svečana akademija povodom 52. godišnjice OŠ „Dušan Radović“

Sinoć je u sali Doma kulture održana Svečana akademija povodom 52 godine postojanja i rada OŠ „Dušan Radović“. Tokom cele protekle nedelje u Školi su se održavale različite aktivnosti takmičarskog i zabavnog karaktera koje su osmišljavali učenici i nastavnici.

Direktorka Nataša Branković pre početka svečanosti rekla je da su na organizaciji Svečane akademije radili nastavnik srpskog jezika i književnosti Zoran Marković i nastavnici muzičke kulture sa učenicima. Ona je istakla da je ova svečanost kao kruna ovogodišnjeg obeležavanja Dana škole posle brojnih aktivnosti koje su realizovane u Školi. Ova godina obeležena je, između ostalog, značajnim uspesima učenika i otvaranjem produženog boravka u Školi, izdvojila je direktorka.

Sala Doma kulture bila je mala da primi sve koji su došli da proprate Svečanu akademiju, a deca su se potrudila da prigodnim programom uveličaju svečanost u čemu su i uspela.

Goste je na početku pozdravila direktorka Nataša Branković ističući da su vizija i  zadatak svih zaposlenih u Školi da obrazuju decu za novo vreme, za uspešan i kvalitetan život na čemu svi aktivno rade. Brankovićeva se zahvalila svim partnerima na saradnji sa željom da tako nastave i ubuduće.

Nama je posebno zadovoljstvo bilo što je hor OŠ „Dušan Radović“ za ovu priliku izveo pesmu naše Medijske kuće koja je snimljena povodom prošlogodišnje manifestacije „Ljudi za novo vreme – ličnost godine“.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline