AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 27.11.2015. | objavio Plusonline

0

Svečana akademija povodom 51. godine rada OŠ “Dušan Radović”VIDEO

OŠ „Dušan Radović“ ove godine proslavlja 51.godinu postojanja i rada. Tim povodom ove nedelje su u školi organizovane mnogobrojne aktivnosti. Sinoć je sve to zaokruženo Svečanom akademijom. U sali Doma kulture, uz prisustvo svih prijatelja škole, dece, roditelja i saradnika na simboličan način predstavljena je osnovna škola “Dušan Radović”.

Na samom početku gostima se obratila direktorka škole, Nataša Branković, koja je pomenula uspehe učenika i zaposlenih, dobre uslove za rad i učenje što su pokazatelji uspešnog rada škole. Pored toga, direktorka je istakla koliko se do sada ulagalo u razvoj škole za šta je dobrim delom zaslužna i saradnja sa lokalnom samoupravom, ministarstvom, roditeljima i drugima, mnogobrojni projekti, takmičenja i još mnogo toga.

U priredbi na kojoj su radili nastavnici i deca uživali su svi prisutni. Za ovu priredbu scenario i režiju uradio je Zoran Marković, profesor srpskog jezika.

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline