AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 27.11.2015. | objavio Plusonline

0

Svečana akademija povodom 51. godine rada OŠ “Dušan Radović”VIDEO

OŠ „Dušan Radović“ ove godine proslavlja 51.godinu postojanja i rada. Tim povodom ove nedelje su u školi organizovane mnogobrojne aktivnosti. Sinoć je sve to zaokruženo Svečanom akademijom. U sali Doma kulture, uz prisustvo svih prijatelja škole, dece, roditelja i saradnika na simboličan način predstavljena je osnovna škola “Dušan Radović”.

Na samom početku gostima se obratila direktorka škole, Nataša Branković, koja je pomenula uspehe učenika i zaposlenih, dobre uslove za rad i učenje što su pokazatelji uspešnog rada škole. Pored toga, direktorka je istakla koliko se do sada ulagalo u razvoj škole za šta je dobrim delom zaslužna i saradnja sa lokalnom samoupravom, ministarstvom, roditeljima i drugima, mnogobrojni projekti, takmičenja i još mnogo toga.

U priredbi na kojoj su radili nastavnici i deca uživali su svi prisutni. Za ovu priredbu scenario i režiju uradio je Zoran Marković, profesor srpskog jezika.

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline