AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 07.03.2018. | objavio Plusonline

0

Sve brojnija Koalicija za Pirot! Pirotski LDP i deo članova SDS-a pristupili Koaliciji!

Gradski odbor Liberalno demokratske Partije danas je pristupio najjačoj političkoj opciji u Pirotu, Koaliciji za Pirot. Tu je i deo ljudi iz Socijaldemokratske stranke koji su  na prošlim izborima, 2016. godine “izneli” listu LDP-SDS, kao i nezavisni pojedinci.

Gradonačelnik Pirota i predsednik Koalicije za Pirot, Vladan Vasić, smatra da je dobro što veliki broj ljudi, iskusnih političara, prepoznaje vrednosti Koalicije i uputio poziv svima koji žele da se priključe da su uvek dobro došli. Pored toga Koalicija za Pirot od danas ima dva nova odbornik u Skupštini grada,  Biljanu Bogdanović i Dejana Aleksića.

Bojan Randjelović, dosadašnji predsednik LDP-a u Pirotu smatra da će na ovakav način biti unapredjen politički život grada, a sve sa ciljem postizanja još boljih rezultata u korist gradjana.

Dr Ivan Ilić, je takodje zadovoljan što Koalicija za Pirot dobija nove ljude iz različitih oblasti delovanja.

 

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline