AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 18.06.2017. | objavio Plusonline

0

Srpsko finale u Makedoniji! Urošu Joviću srebrna medalja!

Na medjunarodnom ETA Turniru u tenisu odrzanom od od 11. do 17. juna u Skoplju,  Uroš Jović član TK Pirot  osvojio  je titulu vicesampiona.

    Na Turniru je ucestvovalo 50 tenisera  i 30  teniserki  iz cele Evrope. Konkurencuja je bila jaka. Do finala Uroš Jović  je pobedio dečaka iz Nemacke , zatim drugog nosioca Turnira i drzavnog prvaka Makedonije Georgija Jankulovskog : U trećem kolu naš šampion pobedio je  decaka iz Bugarske , zatim protivnika Banjaluke.

    U  finalnim mecu koji je trajao vise od 3 sata Uroš  je imao nekoliko meč lopti , ali je sreća bila naklonjena Uroševom protivniku Nikoli Jefticu iz Jagodine.  Igralu su u tri seta uz 2 tie brejka 7: 5  6: 7  7: 6.

     Ovim rezultatom Uros je veoma zadovoljan jer je uspeo da kao 14 nosilac na Turniru dodje do finala. Naš šampion Uroš Jović   dokazao je da je trenutno jedan od najbolje rangiranig tenisera u Evropi za dečake rodjene 2002. Goine  i to mu je podstrek za dalja takmičenja.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline