AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 02.07.2019. | objavio Plusonline

0

Srednja stručna škola Pirot ove godine upisuje dva odeljenja

Prema planu upisa za 2019/20. godinu Srednja stručna škola upisuje dva odeljenja – Tehničar za polimere 30 učenika i jedno kombinovano odeljenje Muški i Ženski frizer po 15 učenika.

Direktor Dragoslav Mančić kaže da interesovanje učenika postoji i veruje da će upisati oba odeljenja.

S obzirom da je do upisa ostalo još nedelju dana Mančić je poručio budućim srednjoškolcima da izaberu Srednju stručnu školu koja osposobljava učenike prvenstveno za rad nakon škole, ali otvara mogućnosti i za upis na brojne fakultete.

Srednja stručna škola ima dugogodišnju međunarodnu saradnju sa Specijаlnom gimnаzijom zа ekologiju i biotehnologiju „Dr.Asen Zlаtаrov“ iz Sofije. Dragoslav Mančić je najavio nastavak saradnje ove dve škole, a sledeća aktivnost je uzvratna poseta učenika i profesora iz Pirota školi u Sofiji.

Ovom prilikom direktor Srednje stručne škole rekao je da u toku leta neće biti većih kapitalnih investicija, ali da će kao i svake godine biti određenih radova kako bi spremno dočekali novu školsku godinu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline