Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 02.07.2019. | objavio Plusonline

0

Srednja stručna škola Pirot ove godine upisuje dva odeljenja

Prema planu upisa za 2019/20. godinu Srednja stručna škola upisuje dva odeljenja – Tehničar za polimere 30 učenika i jedno kombinovano odeljenje Muški i Ženski frizer po 15 učenika.

Direktor Dragoslav Mančić kaže da interesovanje učenika postoji i veruje da će upisati oba odeljenja.

S obzirom da je do upisa ostalo još nedelju dana Mančić je poručio budućim srednjoškolcima da izaberu Srednju stručnu školu koja osposobljava učenike prvenstveno za rad nakon škole, ali otvara mogućnosti i za upis na brojne fakultete.

Srednja stručna škola ima dugogodišnju međunarodnu saradnju sa Specijаlnom gimnаzijom zа ekologiju i biotehnologiju „Dr.Asen Zlаtаrov“ iz Sofije. Dragoslav Mančić je najavio nastavak saradnje ove dve škole, a sledeća aktivnost je uzvratna poseta učenika i profesora iz Pirota školi u Sofiji.

Ovom prilikom direktor Srednje stručne škole rekao je da u toku leta neće biti većih kapitalnih investicija, ali da će kao i svake godine biti određenih radova kako bi spremno dočekali novu školsku godinu.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline