Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 18.05.2018. | objavio Plusonline

0

Sportski vikend

Jedan od najboljih karatista u državi, naš šampion Uroš Mijalković, dobio je poziv da učestvuje na turniru “Super 8 karate kup”. Ovo je jedinstveni karate turnir na svetu koji okuplja osam trenutno najboljih karatista. Turnir će se održati u Zagrebu narednog vikenda. Učestvovaće dva takmičara iz Hrvatske, po jedan iz Kanade, Egipta, Azerbejdžana, Slovenije, Mađarske i Srbije.

U 28. kolu prvenstva Prve lige fudbaleri Radničkog u subotu igraju prvu od tri odlučujuće utakmice u borbi za opstanak. Beli se sastaju u Zemunu sa ekipom Teleoptik. Utakmica počinje u 17 časova.

Posle pobede nad Metalcem u Kraljevu rukometašice Pirota imaju priliku da se nađu na visokom petom mestu prvenstva Super B lige. Naša ekipa sastaje se kao domaćin sa timom Kučeva. Utakmica se zbog obaveza reprezentacije igra 26. maja u 18 časova.

Fudbaleri podmlatka Radničkog koji su se oprostili od Omladinske lige Srbije igraće u subotu sa jednim od najkvalitetnijih timova. Protivnik Radničkog je Čukarički. Utakmica se igra od 17 i 30.

Utakmica kadeta Radnički-Topličanin  Prokuplje, koja je trebalo da se igra danas, na zahtev gostiju odložena je za iduću sredu ili četvrtak.  

Posle odlične igre protiv ekipe Budućnosti u Orašju fudbaleri Tanaska Rajića gostuju i u ovom kolu. Ekipa Milana Tošića koja se nalazi na visokom četvrtom mestu sastaje se u nedelju u 17 časova sa ekipom Brzog Broda u istoimenom selu.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline