AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Pirotsko leto Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Vladan Vasić zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 22.04.2017. | objavio Plusonline

0

Sportski vikend

Fudbaleri Radničkog u 23.kolu Prve lige Srbija dočekuju Inđiju. Meč se igra u nedelju 23.aprila od 16 časova.

************

Kadeti Radničkog u 25.kolu su slobodni. Utakmice  26.kola  pionira i petlića  sa odgovarajućim selekcijama Red stara i Filipa Filipovića su odložene  zbog ekskurzije.

************

Rukometašice  Pirota  u 17. kolu  Prve lige Istok dočekuju ekipu Žitorađe. ŽRK Pirot je na prvom mestu sa 32 boda, dok je Žitorađa na trećem sa 27 .Utakmica se igra u Hali Kej u subotu 22.aprila od 18 časova.

************

U poslednjem 26. kolu Druge lige Srbije Košarkaši Pirota  gostuju u Lazarevcu ekipi Kolubare. Meč se igra u subotu 22.aprila  od 19:30 minuta.

************

U 14.kolu  Druge futsal lige  fudbaleri  Kluba malog fudbala Pirot  igraće  u Nišu sa Vinter sportom. Pirotski tim odlazi u Niš da se nadigrava sa tradicionalno najneugodnijim protivnikom.  Meč se igra u ponedeljak od  21h  u Sali škole  Mika Antić

************

Rukometaši Pirota u 14.kolu Druge lige Morava dočekuju Moravu iz Vladičinog Hana. Utakmica se igra u Hali Kej u nedelju 23.aprila od 20 časova.

************

Stonoteniseri Radničkog u 21.kolu Druge lige dočekuju ekipu Hajduk Veljka . Susret je zakazan za nedelju od 16 časova.

*************

Seniorke Gimnazijalca  u 5. kolu Super lige dočekuju ekipu Duga iz Šapca. Utakmica se u Hali Kej igra u subotu 22.aprila od 20 časova.

*************

U 23. kolu Niške zone jug fudbaleri Jedinstva  igraju sa Jedinstvom u Gornjem Matejevcu.  Meč se igra u nedelju 23.aprila od 16:30 minuta.

*************

Kvalifikacioni turnir za Prvenstvo Srbije na nivou Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije za 2002.godište biće organizovan na Zatvorenom bazenu u Pirotu 22. i 23.aprila, sa početkom od 9 sati. Na programu je 10 utakmica, a takmičiće se klubovi iz Leskovca, Bora, Niša i Pirota.
Zbog turnira, Zatvoreni bazen će za gradjanstvo u subotu raditi od 7 do 9 i od 12 do 17 sati. U nedelju od 12 do 22 sata.

***********

 

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑