AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Privreda

Objavljeno 11.01.2018. | objavio Plusonline

0

Snimak iz vazduha: Evo kako izgleda deonica Koridora 10

Koridori Srbije objavili su  video snimak trenutne situacije radova na izgradnji Istočnog kraka Koridora 10.

Kako su naveli snimak deonice Staničenje-Pirot snimljen je 9. januara a ova deonica od 5,5 kilometara se sprema za puštanje u javni saobraćaj.

Potez na Obilaznici Dimitrovgrada, kod kosine Gradinje, takođe je spreman za puštanje u saobraćaj.

U saopštenju se ističe i da su se radovi na najzahtevnijim gradilištima kroz Grdeličku klisuru i Sićevačku klisuru tokom građevinske sezone izvodili i noću, a na najtežim deonicama radilo se sedam dana u nedelji, u tri smene.

Sa kosine Gradinje do sada je iskopano i prevezeno blizu milion kubnih metara materijala, završeni su preostali radovi na izgradnji kolovozne konstrukcije, kao i završni radovi na izgradnji petlje Gradina kojom je ostvarena veza autoputa E80 sa Dimitrovgradom, navode Koridori.

“Koridori Srbije su i sada, obzirom na neuobičajeno blagu zimu, građevinsku sezonu produžili, pa se radovi na izgradnji autoputa nisu prekidali tokom cele godine. Na svim gradilištima, u skladu sa vremenskim uslovima, kompanije angažovane na izgradnji autoputa i dalje izvode radove- intenzitetom koji je značajan za ovo doba godine”.

Snimak Koridori Srbije Sanja Stavrić

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline