AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 14.01.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Slaviša Svilarov : Iako je prva godina postojanja, Javno preduzeće za planiranje i uredjivanje gradjevinskog zemljišta, ostvarilo programe i poslovalo pozitivno!

Nastavljamo, sa zadovoljstvom naravno, jer su rezultati javnih preduzeća u Pirotu veoma uspešni, da razgovaramo sa direktorima ovih preduzeća. Zbog obaveza koje smo imali i mi i on, razgovor sa Slavišom Svilarovom, direktorom Javnog preduzeća za planiranje i uredjivanje gradjevinskog zemljišta, umesto juče, realizovali smo danas.

Javno preduzeće postoji posle izmena Zakona, kada su ukinute Direkcije, tokom prošle godine, a Svilarov je postao direktor nešto kasnije. Medjutim, to nije smetalo da  razgovaramo najpre o prošloj godini. Prvo što smo želeli da objasnimo su razlike, statusne naravno, izmedju Direkcije i Javnog preduzeća. Uz sve to, pitali smo i o organizaciji rada, izradi projekata…

Interesovalo nas je kako je organizovan rad, kako se finansijski posluje i ostvaruje dohodak.

I treći deo, koji izdvajamo za danas, ( kompletan Video Presing možete pogledati u rubrici “Video Presing”) to je izvršenje poslova, projekata u prošloj godini.

Detalje iz razgovora o planovima i poslovanju u 2018. godini postavićemo na Portalu u ponedeljak, 15. novembra.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline