AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 09.03.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Sladjana Mančić: Snabdevanje mazutom redovno, planiramo proširenje mreže, investicije u ovoj godini iz naših sredstava!

Danas objavljujemo najavljeni, završni deo razgovora sa Sladjanom Mančić, direktorkom Javnog preduzeća “Gradska toplana”. Grejna sezona je u punom jeku, Toplana ispunjava obaveze prema korisnicima, radijatori su topli, osvajaju se novi prostori, što daje nadu da će se mreža jednog dana širiti i na privatne kuće  u gradu. Mazut se redovno obezbedjuje, dugovi prema Robnim rezervama su sanirani.

I na kraju,. Naravno, “pogledali”  smo u 2018. godinu. Kako je finansijski planirana, s obzirom da će Toplana iz svojih sredstava finansirati neke projekte.

 Podsećamo, Toplana je prošlu godinu završila dobitkom od oko 40 miliona dinara. Racionalno poslovanje, dobra radna atmofera , dobro procenjeni projekti, sigurni smo obezbediće pozitivno poslovanje i u ovoj godini.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline