AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 09.03.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Sladjana Mančić: Snabdevanje mazutom redovno, planiramo proširenje mreže, investicije u ovoj godini iz naših sredstava!

Danas objavljujemo najavljeni, završni deo razgovora sa Sladjanom Mančić, direktorkom Javnog preduzeća “Gradska toplana”. Grejna sezona je u punom jeku, Toplana ispunjava obaveze prema korisnicima, radijatori su topli, osvajaju se novi prostori, što daje nadu da će se mreža jednog dana širiti i na privatne kuće  u gradu. Mazut se redovno obezbedjuje, dugovi prema Robnim rezervama su sanirani.

I na kraju,. Naravno, “pogledali”  smo u 2018. godinu. Kako je finansijski planirana, s obzirom da će Toplana iz svojih sredstava finansirati neke projekte.

 Podsećamo, Toplana je prošlu godinu završila dobitkom od oko 40 miliona dinara. Racionalno poslovanje, dobra radna atmofera , dobro procenjeni projekti, sigurni smo obezbediće pozitivno poslovanje i u ovoj godini.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline