AHA Mura Boban Tolić Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot obrazovanje ORK Pirot Pirotsko leto Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Vladan Vasić zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika Radovi kruzni tok kod kasarne

Objavljeno 16.03.2017. | objavio Plusonline

0

Skori završetak dva nova kružna toka u Pirotu. Saobraćajnica jedan uskoro pod asfaltom

Izgradnjom kružnog toka kod kasarne Treći pešadijski puk u Pirotu, na raskrsnici ulica Srpskih vladara i Kozaračke, kao i kod Čegre, raskrsnica Kozaračke, Hajduk Veljka i Vojvode Putnika, posle  nekoliko godina  biće, u najvećoj meri, realizovana ideja izgradnje Drugog ringa, saobraćajnog prstena oko Pirota. Zatim slede saobraćajno-tehnička rešenja kod podvožnjaka u Djermu i trasiranje ulice prema Robnoj pijaci, ali o tome za sada ne možemo govoriti.

Vremenske prilike omogućile su da ovih dana počnu gradjevinski radovi. S obzirom da su regulisani imovinsko pravni odnosi, koji su bili najveća prepreka bržoj izgradnji kružnog toka kod kasarne, ovih dana se uveliko radi.

Saobraćajnica jedan u Industijskoj zoni Pirot je davno“izašla iz zemlje“. Trasa dužine 340 metara je tamponirana čvrstim materijalom i uskoro će biti spremna za asfaltiranje. Kišna kanalizacoija je uradjena, trenutno se sprovodi vodovodna mreža, a zatim će se postaviti ulična rasveta. Da podsetimo,vrednost radova je 44 miliona dinara, finansira grad Pirot.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑