AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.03.2018. | objavio Plusonline

0

Školske sportske igre : Otkazano Medjuokružno takmičenje u gimnastici za srednje škole. Nema učesnika. Lazar Golubović u subotu u Smederevu na finalu Školske olimpijade u karateu

Interesovanja za gimnastiku medju srednjoškolcima  u ovom delu Srbije očigledno da nema. Danas je trebalo da se održi Medjuokružno takmičenje u ovom sportu za učenike osnovnih i srednjih škola. Prijavljeni su učenici iz škola Vranje, Leskovac, Gnilane i Pirot. Srednjoškolci se nisu pojavili. Učestvovali su samo osnovci.

 Jovica Jovanović iz Saveza za školski sport rekao nam je da su učešće otkazale sve ekipe osim Pirota, tako da je takmičenje za srednje škole  otkazano. Naše ekipe će direktno učestvovati na finalu Školske  olimpijade,  koje će se  27. i 28. marta održati u Pirotu. Rezultate za osnovce još uvek nismo dobili!!!!

Lazar Golubović učenik Ekonomske škole

  Naš karatista Lazar Golubović, učenik Ekonomske škole i član Karate kluba Proleter u subotu, 17. marta, učestvovaće u Smederevu na finalu Školske olimpijade u karateu.

  

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline