Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 26.01.2013. | objavio Plusonline

0

Sigurni u pobedu

Utakmicama 14. kola počinje nastavak prvenstva Prve muške regionalne lige –Istok u košarci. Košarkaši Pirota sutra gostuju u Kragujevcu gde se sastaju sa ekipom Mladost. Zoran Petrović, trener naših košarkaša siguran je u pobedu.

“Pripreme smo iskoristili na najbolji mogući način. Spremni smo za nastavak takmičenja i ne treba sumnjati u uspeh na gostovanju. Naravno, ne idemo u Zaječar da bismo se samo prošetali, ali treba da se dogodi čudo pa da se vratimo bez bodova. Mladost je borbena ekipa koja igra brzo i snažno ali je daleko ispod nivoa košarkaša Pirota. Imali smo neke pehove zbog povrede igrača ali to svakako neće uticati na ishod meča”-izjavio je trener Petrović pred sutrašnju utakmicu.

Tagovi: ,Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline