AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 13.11.2017. | objavio Plusonline

0

Seniorke Gimnazijalca pobedile ekipu Paraćina

U 5. kolu kolu Druge ženske lige Srbije – jug B seniorke „Gimnazijalca“ su subotu savladale ekipu Paraćina. Katastrofalna igra u poslednjoj četvrtini protiv Radnikog 2016 u Kragujevcu prenela se i na početak ovog meča. Košarkašice Gimnazijalca su krenule nervozno, u prvoj četvrtini bile veoma neprecizne u šutu i postigle samo 5 poena, ali su se u daljem toku meča „probudile“ i do kraja odigrale odlično što je rezultiralo ubedljivom pobedom rezultatom 71:51.

Kadetkinje su savladale ekipu Mladost Vesna iz Bela Palanke rezultatom 52:27, Pionirke 2 su sasvladale Napredak iz Aleksinca sa 87:60, Pionirke 1 su ubedljivo izgubile u Nišu od Studenta sa 98:41, a mlađe pionirke su savladale vršnjakinje iz Bele Palanke rezultatom 45:22.

Seniorke Gimnazijalca u 6. kolu dočekuju ekipu Bagdale iz Kruševca. Utakmica se igra u Hali Kej u subotu 18.11.2017. od 20 časova.

Kadetkinje i mlađe pionirke gostuju u subotu (13.30 i 15h) ekipi Aktavis akademija u Leskovcu.

Pionirske ekipe po rasporedu igraju međusobno, a utakmica se igra u sali Pedagoške akademije u utorak 21.11.2017. od 20 časova.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline