Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.04.2018. | objavio Plusonline

0

Šarenijada u OŠ “8. septembar”

Danas u periodu od 17 do 19 časova stručni aktivi koji učestvuju na Šarenijadi izložiće svoje radove.

U petak, 20. aprila, je prvi dan „Šarenijade“ i izložbenog je karaktera. Toga dana deca iz vrtića posetiće školu i razgledaće kreativne i interesantne učeničke rukotvorine i družiće se sa učenicima mlađih razreda, po sledećem rasporedu: grupa pripremnog predškolskog perioda iz objekata „Zmaj“ i ,„Prvomajski cvet“ u 10 časova, iz vrtića „Neven“ u 11 časova., a iz vrtića „Lane“ i „Crvenkapa“ u 11.30 časova. U popodnevnoj smeni u 14 časova još dve grupe iz vrtića „Zmaj“ u 15 časova,„Prvomajski cvet“, u 15.30 časova „Neven“ .

U okviru plana saradnje među školama, učenici Ekonomske škole izložiće svoje radove.

Drugi dan „Šarenijade“ je prodajnog karaktera i održaće se u subotu, 21. aprila sa početkom u 9 časova.

Otvaranje „Šarenijade“ biće u školskom holu uz učešće hora mlađih razreda pod vođstvom Anite Nikolić, nastavnice muzičke kulture, i izvođenjem predstave forum teatra u organizaciji nastavnica engleskog jezika Staše Pešić Milanov i srpskog jezika Marijane Panov.

Prodajni deo „Šarenijade“ će se završiti u 14 časova.

Istoga dana održaće se i roditeljski sastanci po sledećem rasporedu:

– u 09.30 –za učenike neparne smene
– u 11.00 –za učenike parne smene

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline