AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Kultura

Objavljeno 13.02.2018. | objavio Plusonline

0

Sajamsko druženje pisca, Dejana Aleksića, s decom

Pored večernjih promocija knjiga programskim sadržajem Sajma knjige i grafike u Pirotu predvidjeno je i druženje pisaca sa decom nižih razreda osnovnih škola. Danas su održane tri „radionice“ s mladjim čitaocima na kojima je jedan od najnagradjivanijih srpskih pesnika novije generacije, Dejan Aleksić, pokušao da razbukta njihovu maštu kroz priču i čitanje odlomaka iz svojih dela.

Dejan Aleksić, se smatra jednim od najznačajnijih književnih stvaralaca mlađe generacije. Njegove pesme su uvrštene u brojne zbornike i antologije, a prevođen je na engleski, nemački, norveški, bugarski, grčki, makedonski, mađarski, slovački, slovenački i rusinski jezik. Smatra se naslednikom Duška Radovića, Dragana Lukića i Ljubivoja Ršumovića.

Sreda, 14.2. 2018.
10:30 Dejan Aleksić, susret s decom
12:30 Violeta Jović, susret s decom
19:00 Aleksandar Jerkov

SLOBODAN ULAZ ZA LEPŠI POL!!!

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline