AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 18.08.2017. | objavio PlusonlineAdmin

0

Sa Guče pravo na scenu Pirotskog leta! Da se oseti eho Dragačevskog sabora i odjekne truba! U subotu sviraju Pirotski trubači Saše Pavlovića

   Još uvek odjekuju dragačevske trube i iz šatri razleže se miris roštilja i pečenja, a Pirotski trubači Saše Pavlovića, požurili su da sa velike scene 57. Sabora, dodju na svoju scenu Pirotskog leta.

    Pirotski majstori trube oduševili su gledaoce i bili medju kandidatima za nagrade. Mario Pavlović, stariji sašin brat, kaže da su oduševljeni  nastupima, Gučom naravno, stekli nova isklustva i da će u četvrtom nastupu iduće godine  pirotska truba odjekivati još snažnije i lepše.  

      Da najavimo, za vas koji  uživate u zvucima  orkestra Pirotski trubaci Sase Pavlovica . naši će, kao visegodisnji ucesnici u Guci ce i ove godine održati koncert na Gradskom trgu.

 Mario je poručio  da s nestrpljen jem očekuju da budu na našoj sceni!

  • Pokusacemo da prenesemo energiju iz prestonice srpske   trube,  iz Guče !!!   Dodjite i uživajte. Sviraćemo punim srcem!  Za naše Piroćance !

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline