AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 09.11.2017. | objavio Plusonline

0

“Roda” još uvek “leti”! Očekuje se da “sleti” 17. decembra. Možda i nekoliko dana kasnije, ali “sleteće”!!

Vodimo računa da ne preteramo, ali na svakih dvadesetak dana objavimo reportažu o toku radova u Megamarketu “Roda”. Tako je najavljeno, jer je Roda deo velike Merkator “porodice”! Naš utisak da je prvi deo radova koji je finansirala beogradska firma “JCG” uradjen veoma brzo. Završen je objekat, parking prostor, ograda, rasveta…  U roku. To je bila njihova obaveza. Obaveza korisnika bila je da uradi enterijer. Taj deo, čini nam se ide sporije. Juče nam je stigao mejl našeg sugradjanina koji prenosimo u celosti:

**************************

Bane Jovan <jovanbm789@gmail.com>    13:54 (20 hours ago)

Postovani,

redovno pratimo Vas radio, ali jos redovnije Vas portal, koji je vise nego informativan, jasan i tacan! Tu smo prvi puiti procitali informaciju i videli video-reportazu o tome, da ce biti otvoren novi maloprodajni objekat  “Mercator grupe”, jos u septembru. Od tada nema vise nikakvih informacija, a posto tamo cesto prolazimo, cini se od spolja gledano, da su svi radovi gotovi. Zainteresovani smo za neke od senzonskih artikala iz njihovog asortimana, pa bi nam znacila informacija, kada ce konacno poceti sa radom.                                                                    
                                                                       Srdacan pozdrav i hvala!
**************************

Danas smo bili ponovo u  u budućem Megamarketu koji će se po svemu sudeći  zvati Roda . Doduše osim radnika, niko drugi ne potvrdjuje naziv. Evo dokle se stiglo. Novo su neki mali  reflektori koji su postavljeni na nekim ofarbanim cevima, dopremljene rashaldne vitrine, završena klima, razvodi se struja … Šta još tu ima što mi ne razumemo. Ali oprema za naj trgovinski deo još uvek se ne postavlja. U magacinu koji je oko 800 kvadratnih metara u toku su isti radovi. Uvodi se struja .  Razvlače kablovi. Onaj prodajni prostor je oko 1500 kvadrata, zajedno sa nekoliko lokala prema ulici Lava Tolstoja. Ogradjen je i deo za sanitarni čvor.  Uostalom evo pogledajte:

    Danas smo razgovarali sa jednim od investitora, koji nam je rekao da su oni svoj deo posla završili, da imaju još neke planove na tom prostoru, ali da sada korisnik treba da završi svoj deo posla, da se objekat tehnički primi i počne sa radom. Naš sagovornik kaže, da je optimista da će svečano otvaranje biti 17. decembra, ali ne može da garantuje. Mi dodajemo, ajde neka bude i novogodišnji poklon Piroćancima, nećemo zameriti. 

   Eto ovo je odgovor našem sugradjaninu, ali i naša obaveza da povremeno vas informišemo o toku radova.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline