Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Bela Palanka

Objavljeno 10.06.2016. | objavio Plusonline

0

Rešena kriza u Beloj Palanci! Tadićev Odbor SDS-a “preleteo” u SNS!

Posle poništenih izbora u Beloj Palanci, kada se očeklivalo da će doći do uvodjenja Privremenih mera ili raspisivanja novih izbora, dogodio se neočekivani obrt. Kompletan Opštinski odbor SDS –a na čelu sa Goranom  Miljkovićem, dosadašnjim  predsednikom  opštine Bela Palanka,  prešao je  u  SNS.

Podsećamo na poslednjim izborima  ubedljivo je  pobedila Socijaldemokratska stranka,  sa 14 od 29 mesta u opštinskom parlamentu, dok je SNS dobio svega 7. SPS je dobio 5, Jedinstvena Srbija 2 i grupa građana 1.

Sud je poništio izbore, a Opštinska izborna komisija nije raspisala nove.

Interesantno je da nema komentara ni sa jedne strane.

Jedan od retkih koji je ostao u SDS-u je Srđan Pavlović, vlasnik Fabrike obuće “Pavle”, koji kaže  da se sa Miljkovićem “razišao u stavovima još prošle godine”.

Boris Tadić predsednik SDS-a izjavio je da odbornici kojima su radno mesto i vlast sa svim privilegijama iznad politike, nemaju šta da traže u SDS-u.

U ovoj stranci , prema izjavama zvaničnika iznenadjeni su odlukom Gorana Miljkovića i svih članova Opštinskog odbora.

Miljković je ranije bio član i Demokratske stranke.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline