AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 20.02.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Raspisana javna nabavka za uredjenje pristupne saobraćajnice do budućeg TC “Lidl”. Kompanija u martu raspisuje konkurs za zapošljavanje

Kompanija Lidl, koja će do kraja godine otvoriti više prodavnica u nekoliko gradova u Srbiji, najavila da će u martu objaviti konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca.

Prema rečima gradonačelnika Pirota, Vladana Vasića, i u Pirotu će Lidl ove godine otvoriti maloprodajni objekat. Grad je raspisao javnu nabavku za uredjenje kraka Ulice vojvode Mišića, kao prva faza uredjenja prilazne saobraćajnice do budućeg objekta.

  •  U toku su temeljne pripreme u svim segmentima poslovanja, a deo toga je i zapošljavanje novih radnika, kazala je rukovoditeljka korporativnih komunikacija Lidla u Srbiji Martina Petrović, a prenosi portal Kamatica.

Do sada je Lidl u Srbiji zaposlio više od 400 ljudi, uglavnom na korporativnim funkcijama, pa u kompaniji ima i IT stručnjaka, marketinških eksperata, nabavljača, računovođa… Prema rečima Martine Petrović, očekuju se motivisani kandidati koji dele vrednosti kompanije: efikasnost, dinamičnost, srdačnost, sigurnost i pravednost.
Ona napominje da, zbog velikog interesovanja i očekivanog velikog broja prijava, proces selekcije za poziciju prodavca može duže trajati.
Lidl, kako je istakla, imajući u vidu iskustvo na više od 30 tržišta na kojima posluje, nudi konkurentne radne uslove i jedinstven pristup zaposlenima, u pogledu obuke, beneficija i okruženja.
Ona je istakla da je namera Lidla da kupcima u Srbiji ponudi najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu je taj trgovinski lanac prepoznat u svetu.

  • Za to su neophodne temeljne pripreme: odabrati prave lokacije, izgraditi prodavnice, pripremiti logistički centar, odabrati asortiman, snabdeti prodavnice robom… Ovo je kompleksan zadatak u kome je potrebno uskladiti veliki broj procesa. Da bismo to što bolje uradili, većina naših zaposlenih prošla je višemesečnu plaćenu obuku u inostranstvu, gde su radili na zadacima koji ih ovde očekuju. Verujemo da imamo spremne i prave ljude i radujemo se proširenju tima, sa kojim ćemo otvoriti Lidl u Srbiji”, rekla je Petrovićeva.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline