Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Lokalna samouprava

Objavljeno 20.02.2018. | objavio PlusonlineAdmin

0

Raspisana javna nabavka za uredjenje pristupne saobraćajnice do budućeg TC “Lidl”. Kompanija u martu raspisuje konkurs za zapošljavanje

Kompanija Lidl, koja će do kraja godine otvoriti više prodavnica u nekoliko gradova u Srbiji, najavila da će u martu objaviti konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca.

Prema rečima gradonačelnika Pirota, Vladana Vasića, i u Pirotu će Lidl ove godine otvoriti maloprodajni objekat. Grad je raspisao javnu nabavku za uredjenje kraka Ulice vojvode Mišića, kao prva faza uredjenja prilazne saobraćajnice do budućeg objekta.

  •  U toku su temeljne pripreme u svim segmentima poslovanja, a deo toga je i zapošljavanje novih radnika, kazala je rukovoditeljka korporativnih komunikacija Lidla u Srbiji Martina Petrović, a prenosi portal Kamatica.

Do sada je Lidl u Srbiji zaposlio više od 400 ljudi, uglavnom na korporativnim funkcijama, pa u kompaniji ima i IT stručnjaka, marketinških eksperata, nabavljača, računovođa… Prema rečima Martine Petrović, očekuju se motivisani kandidati koji dele vrednosti kompanije: efikasnost, dinamičnost, srdačnost, sigurnost i pravednost.
Ona napominje da, zbog velikog interesovanja i očekivanog velikog broja prijava, proces selekcije za poziciju prodavca može duže trajati.
Lidl, kako je istakla, imajući u vidu iskustvo na više od 30 tržišta na kojima posluje, nudi konkurentne radne uslove i jedinstven pristup zaposlenima, u pogledu obuke, beneficija i okruženja.
Ona je istakla da je namera Lidla da kupcima u Srbiji ponudi najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu je taj trgovinski lanac prepoznat u svetu.

  • Za to su neophodne temeljne pripreme: odabrati prave lokacije, izgraditi prodavnice, pripremiti logistički centar, odabrati asortiman, snabdeti prodavnice robom… Ovo je kompleksan zadatak u kome je potrebno uskladiti veliki broj procesa. Da bismo to što bolje uradili, većina naših zaposlenih prošla je višemesečnu plaćenu obuku u inostranstvu, gde su radili na zadacima koji ih ovde očekuju. Verujemo da imamo spremne i prave ljude i radujemo se proširenju tima, sa kojim ćemo otvoriti Lidl u Srbiji”, rekla je Petrovićeva.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline