Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 19.01.2016. | objavio Plusonline

0

Raport sa terena: Stanje u pirotskom kraju veoma dobro, problemi noćas prema Držini. Ka Babušnici – i na magistrali – čisto!!! PZP treba da očisti put od Slavinje ka Dimitrovgradu

Sreten Savov  koordinator rekao je za jutarnji program Naxi Plus radija i Portal Plus online ,  da je juče  Opštinski štab za vanredne situacije ocenio da su sve službe u vremenu snežnih padavina, od 16. januara bile optimalno organizovane i da nije bilo zastoja u saobraćaju, pružanju zdravstvenih usluga, vodosnabdevanju, organizaciji grejanja, snabdevanju  strujom. Savov je rekao da su svi putni pravci u Opštini prohodni, da je u planinskim predelima neophodna zimska oprema.

Danas oko 11 časova dobili smo informacije ,,iz prve ruke,, od Srdjana Minića, vlasnika Preduzeća koje radi za potrebe Direkcije. Njegov raport je sledeći.

  1. Trenutno se radi ka selima Kumanovo i Gradište.

Jutros u 6 časova ponovo je krenula ekipa ka Držini, Petrovcu i Vojnegovcu gde je od noćas bilo nameta. Ekipa je sinoć  do 23 časa , takkodje radila na ovim putevima.

 

Eksluzivni snimci Srdjan Minić

Minić apeluje da autobusi koji saobraćaju u ovom pravcu iobezbede  dobre gume i lance, jer se zbog toga juče ponovo ,,zaglavio,, jedan autobus.

  1.  Danas se čisti i put prema Farmi Šilja i Basara
  2. Juče su očišćeni putevi  u Gornjem Visoku, Jelovica, Rosomač, Dojkinci
  3. Šugrin , Bazovik, Oreovica

Miroslav Pavlović iz Centra za obaveštavanje i uzbunjivanje rekao je za Portal Plus online i Plus radio da su svi regionalni i magistralni putni pravci prohodni, da jedino više snega na kolovozu ima prema Slavinji i dalje Kružnim putem prema Dimitrovgradu. Magistralni put Gradina – Niš je čist, kao i put prema Babušnici. Ove putne pravce održava Preduzeće za puteve Niš, ispostava u Pirotu. 

Naš reporter postalao nam je foto i video materijal sa puta prema Babušnici


U Babušnici su i ulice očišćene od snega .

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline