Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 25.10.2016. | objavio Plusonline

0

Rakočević, Kuzmanović, Đokić: Pirot je i zaista postao grad sporta, dobro je da ponovo bude i košarkaški centar Srbije!

Košarkaški savez nastavlja sa dobrom praksom. Posle treninga talentovanih devojčica iz regiona, juče je u Hali Kej počeo dvodnevni trening košarkaša rodjenih 2001 i 2002. godine. Treninzima talentovanih mališana iz Niškog regiona rukovodi poznati košarkaš i trener Vladimir Djokić, a jedan od asistenata je naš trener Marko Spasić. Medju talentovanim dečacima ima nekoliko košarkaša KK Pirota. Ovoj predivnoj košarkaškoj večeri, pored gostiju sa strane, koje ćete čuti , prisustvovali su i Svetislav Pešić Kari koji je juče doputovao u Pirot, Vladan Vasić, gradonačelnik i Nenad Djordjević, direktor Sportskog centra, kao i ljudi iz rukovodstva KK Pirota i treneri.

 Sinoć smo bili u Hali kej. Najpre smo razgovarali sa Vladimirom Djokićem, selektorom za selekciju dečaka rodjenih ovih godina.

 Zajedno sa Djokićem u Pirot su stigli i direktor svih selekcija u KSS Vladimir Kuzmanović, koga gledaoci Sport kluba znaju i kao izuzetnog komentatora utakmica Crvene Zvezde u Evro ligi .

Igor Rakočević, jedno od najpoznaitijih imena u srpskoj košarci. Bogata karijera u Crvenoj Zvezdi, u inostranstvu, reprezentaciji, danas je potredsednik KSS. Oduševljen je uslovima koje ima Pirot, veruje da će i grad i sport biti još uspešniji.

 I na kraju , nismo propustili priliku da razgovaramo i sa  gradonačelnikom Vladanom Vasićem. Preneli smo utiske gostiju da su oduševljeni Pirotom, objektima, ukazujući i na detalj da je ulaganje u sport  u jednom gradu od izuzetnog značaja.

 Trening mladih košarkaša trajao je do 23 časa. Nastavljen je danas, u utorak od 10 časova!

Tagovi: , , , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline