Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 12.01.2018. | objavio Plusonline

0

Radovi u Tehničkoj školi u završnoj fazi, u planu još velikih projekata

U Tehničkoj školi radovi na nadgradnji i rekonstrukciji škole su u završnoj fazi. Inače, školi je ovaj projekat odobren u programu Modernizacija škola koji sprovodi Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Radovi su počeli u martu prošle godine i trebalo je da budu završeni do Nove godine, ali zbog izvesnih, opravdanih problema nije moglo da bude ispoštovano, kaže direktor škole Miodrag Vasić. Kako je Vasić najavio, očekuju da početkom drugog polugođa počnu da se useljavaju u nove prostorije.

Kako je projektom planirano nadgrađeno je 800 kvadrata iznad radionica i sportske sale. Urediće se šest novih prostorija – dva informatička kabineta, nova radionica za elektrotehniku, biblioteka sa čitaonicom, sanitarni čvorovi i lift za učenike sa otežanim kretanjem kako bi mogli nesmetano da prate i nastavu na spratu. Vrednost radova je 350.000 evra.

Direktor škole Miodrag Vasić kaže da je, posle ovih radova, u planu dodatno opremanje i veliki projekat za uređenja dvorišta.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline