Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 18.04.2017. | objavio Plusonline

0

Radovi na toplovodu prema ATP-u napreduju. Polovina deonice završena

Izgradnja nove trase toplovoda, od Ulice Predraga Boškovića do kotlarnice u ATP-u, odvija se prema planu i do sada je 50 posto radova završeno.

Radovi su počeli pre nešto više od mesec dana, podseća izvršni direktor razvoja, investicija i tehničke podrške, Miodrag Tošić, i kaže da bi grubi radovi , a zatim i sva ispitivanja toplovoda i priključci pojedinih zgrada, trebalo da budu završeni pre početka naredne grejne sezone. Vrednost radova o kojima smo razgovarali je oko 175 miliona evra.

Sobzirom na, relativno hladno vreme ovih dana, grejanje se nastavlja mada je grejna sezona zvanično završena u subotu, 15. Aprila. Mazuta ima dovoljno, kaže Tošić, i do 3. Maja u Toplani će biti u pripravnosti i u zavisnosti od spoljne temperature vazduha grejati.

Tagovi: ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline