AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 25.01.2015. | objavio Plusonline

0

Radnički startuje u ponedeljak, stigao odlični golman Miloš Perić

Fudbaleri  Radničkog u ponedeljak počinju pripreme za nastavak prvenstva. Vojkan Aleksić, šef Stručnog štaba zakazao je prvi trening za 14 časova na Stadionu kraj Nišave. ,,Beli,, će se pripremati u Pirotu.

Prema informacijama koje smo dobili od Dragana Jankovića, generalnog sekretara Kluba, u redove Radničkog došao je, za sada, samo golman Miloš Perić, u jednom periodu standardni golman niškog Radničkog.

Niko od fudbalera pirotskog srpskoligaša za sada nije podneo zahtev za ispisnicu. Alskić će odlučiti koji će mladi fudbaleri biti ustupljeni drugim klubovima.

Radnički je zainteresovan i za  veznog igrača Nikolu Bogoslovskog, najboljeg  fudbalera Hajduk Veljka iz Negotina, koji je ponikao u beogradskom Partizanu.

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline