Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 17.05.2018. | objavio Plusonline

0

Radnici “Vodovoda” na više frontova. Počela rekonstrukcija Crpne stanice „Berilovac“

Pored redovnih, svakodnevnih, obaveza na održavanju vodovodne mreže i svojih postrojenja, JP“Vodovod i kanalizacija“ je u punom jeku realiazcije većih investicija kao što je zamena dotrajele vodovodne mreže u gradu i selima, a praktično je počela izgardnja Fabrike vode odnosno rekonstrukcija Crpne stanice „Berilovac“, čime će biti sprečeno zamućivanje vode usled obilnih padavina. Direktor „Vodovoda“ , Zoran Nikolić, kaže da su administrativni problemi prevazidjeni i da će izvodjač radova, „Jedinstvo“ iz Užica moći neometano da radi. Reč je o projektu vrednom oko milion i četiristo hiljada evra.

Veći broj pirotskih sela je pod rukovodstvom „Vodovoda“. Snabdevanje je uredno kaže Nikolić, a većih problema nema ni i sa visinskim zonama u gradu i prigradskim naseljima.

 

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline