Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Gradska hronika

Objavljeno 17.01.2018. | objavio Plusonline

0

Radnici Preduzeća “Srdjan Minić” uklonili vozilo, očistili sneg i osposobili put Bazovik – Orlja! Radiće se prema Ragodešu i Rudinju!

     Posle dvočasovnog rada, radnici Preduzeća ,,Srdjan Minić,, uspeli su da izvuku utovarivač koji se sinoć zaglavio u selu Bazovik prilikom čišćenja snega  i tako oko 10,30 minuta osposobili deonicu lokalnog puta Bazo ik – Orlja za saobraćaj. Srdjan Minić nam je ovu informaciju potvrdio sa lica mesta oko 11 časova.

Srdjan Minić, vlasnik istoimene firme koja je dobila posao čišćenja lokalnih puteva u zimskom periodu, naime, javio nam je sinoć da je ovaj put od  Bazovika prema Orlji od popodnevnih sati u prekidu.

 Meštani Bazovika su u selu kraj asfaltnog puta kopali kanal gde prolazi vodovodna cev u želji da poprave vodovodnu mrežu, potkopali  asfalt  i time onemogućili da utovarivača  firme “Srdjan Minić”  nastavi rad. Mašina se zaglavila i tako preprečila put kroz selo i dalje deonicu do Orlje! Srdjan Minić nam je rekao da su zbog mraka sinoć  oko 16,30h prekinuli rad.

   Branislav Kostić, rukovodilac Zimske službe u Javnom preduzeću za planiranje i uređivanje gradjevinskog zemljišta jutros  nam je oko 9 časova   najavio da  je vozilo Preduzeća ,,Srdjan Minić” sa dodatnom opremom na putu za Bazovik , da se očekuje da se vozilo izvuče i nastavi uklanjanje snega do sela Orlja. Kostić kaže da su vremenski uslovi loši, da je pala i kiša, da ima leda i da će izvlačenje potrajati.

  Put do Bazovika  više nije prekidu.

  Srdjan Minić nam je rekao da su ekipe nastavile da čiste lokalne puteve prema Ragodešu i Rudinju!

 

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline