AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 09.01.2018. | objavio Plusonline

0

Prvi trening ŽFK “Jedinstvo 2014” u Novoj godini; Zaželele se lopte i druženja

  Prvim zajedničkim treningom junoirki i igračica seniorskog sastava, fudbalerke „ Jedinstva 2014 “ su u ponedeljak, 8.januara, obeležile početak aktivnosti u Novoj, 2018. godini. Kako smo saznali od trenera Miladinovića, prvi izlazak na teren je obavljen na  inicijativu samih igračica, koje su zaželele da se vide u pauzi, koja traje još od završetka jesenje sezone.

  –  Prihvatili smo predlog naših devojčica da se posle novogodišnjih praznika okupimo. Održali smo jedan trening i svima u klubu je ovo dobrodošlo da se ponovo vidimo na jednom  mestu. Okupili smo se na mini – pič terenu kraj Otvorenog bazena i nakon zagrevanja, odigrale su nekoliko utakmica. Pokazale su da su se zaželele lopte i sigurno je, da ćemo do zvaničnog početka priprema, imati još ovakvih susreta – rekao nam je Miladinović.

   Za početak, sve je proteklo u odličnoj atmosferi i druženju. Pored treninga, fudbalerke našeg drugoligaša, nastupiće i na predstojećoj Minimaksi ligi, kao i na Božićnoj školi sportova. Imaće dovoljno prostora da provere svoju fizičku spremnost, kao i želju za dobrim rezultatima pred prolećni deo na terenima Druge lige i Razvojne lige Jug, gde se visoko kotiraju.

     Sloba Jovanović

    (Foto: Nada Jovanović)   

      Novi trener u  ŽFK  „ Jedinstvo“- Vučić preuzeo seniorke

   Dan kasnije, u utorak, Uprava našeg kluba postigla je dogovor sa Milošem Vučićem oko preuzimanja starije selekcije Jedinstva koja se takmiči u drugoligaškom karavanu.

 

U fudbalskim krugovima našeg grada mladi stručnjak je poznat kao golman koji je prošao klupske selekcije Radničkog, kod trenera Slobodana Đoševa. Završio je DIF u Nišu i radi u školi „ Mladost“. Sa „ jedinicom“ na dresu brani boje pirotskog Spartaka u Okružnoj ligi, gde vodi Školu za golmane.

   – Ovo mi je prvi angažman u trenerskom poslu, kome želim da se ozbiljnije posvetim. O novom klubu čuo sam dosta  lepih reči. Ovde su ljudi dobri i korektni, a sa kolegom Miladinovićem se nadam da ćemo napraviti dobru saradnju sa igračicama, u periodu pred nama – rekao je popularni „ Miha“. 

Slobodan Jovanović

( Foto: Fejsbuk M. Vučića).

                                      

  

  

                             

 

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline