Plus Online Android

AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.08.2017. | objavio Plusonline

0

Prvenstvo se približava! Dražen Dukić i Bratislav Mitrović planirali još dve, odnosno tri utakmice do 19. avgusta

   Naravno da su uvek bile i biće trening utakmice jedno, a mečevi za bodove nešto sasvim drugo! Medjutim, dobro je konstatovati da je pirotski prvoligaš svih pet trening utakmica dobio. Medju njima i pobeda nad kombinovanim timom Napretka u Kruševcu i timom iz Slivnice. Pobede su bile značajne zbog forme koja ,,raste” , ali i zbog atmosfere i kvalitetnog rada.

   Ovi trening mečevi iskorišćeni su da Dražen Dukić proveri vrednosti svih fudbalera koje ima na raspolaganju i polako sužava ,,krug” igrača  na koje će računati u prvenstvu.

  Kako smo već najavili, pirotski tim u prvom i drugom kolu gostuje, ekipi Temnića, iz Varvarina, koja će mečeve igrati u Trening centru u Kruševcu i timu TSC u Bačkoj Topoli.  Zbog toga je Dukić odlučio da poslednja dva susreta igra u gostima.

   Do početka prvenstva 18. odnosno 19. avgusta, “beli” će igrati još dve utakmice. Sutra, u utorak, 8. avgusta, u Kragujevcu je duel imenjaka , a generalna proba je 12. avgusta  u Jagodini sa istoimenim prvoligašem .

    Podmladak Radničkog, koji se takmiči u Omladinskoj ligi Srbije , igraće sutra sa novim članom Zone Jug, timom Tanasko Rajić. U subotu 12. avgusta i u sredu 16. avgusta ,,mladi beli,, sastaće se  sa ekipom Moravca iz Mrštana u gostima i u Pirotu.

   Podmladak  Radničkog, u prvom kolu  Omladinske lige , u subotu 18. avgusta  dočekuje beogradsku Crvenu Zvezdu!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline