AHA Mura Branislav Kostić Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 08.08.2017. | objavio Plusonline

0

Prvenstvo se približava! Dražen Dukić i Bratislav Mitrović planirali još dve, odnosno tri utakmice do 19. avgusta

   Naravno da su uvek bile i biće trening utakmice jedno, a mečevi za bodove nešto sasvim drugo! Medjutim, dobro je konstatovati da je pirotski prvoligaš svih pet trening utakmica dobio. Medju njima i pobeda nad kombinovanim timom Napretka u Kruševcu i timom iz Slivnice. Pobede su bile značajne zbog forme koja ,,raste” , ali i zbog atmosfere i kvalitetnog rada.

   Ovi trening mečevi iskorišćeni su da Dražen Dukić proveri vrednosti svih fudbalera koje ima na raspolaganju i polako sužava ,,krug” igrača  na koje će računati u prvenstvu.

  Kako smo već najavili, pirotski tim u prvom i drugom kolu gostuje, ekipi Temnića, iz Varvarina, koja će mečeve igrati u Trening centru u Kruševcu i timu TSC u Bačkoj Topoli.  Zbog toga je Dukić odlučio da poslednja dva susreta igra u gostima.

   Do početka prvenstva 18. odnosno 19. avgusta, “beli” će igrati još dve utakmice. Sutra, u utorak, 8. avgusta, u Kragujevcu je duel imenjaka , a generalna proba je 12. avgusta  u Jagodini sa istoimenim prvoligašem .

    Podmladak Radničkog, koji se takmiči u Omladinskoj ligi Srbije , igraće sutra sa novim članom Zone Jug, timom Tanasko Rajić. U subotu 12. avgusta i u sredu 16. avgusta ,,mladi beli,, sastaće se  sa ekipom Moravca iz Mrštana u gostima i u Pirotu.

   Podmladak  Radničkog, u prvom kolu  Omladinske lige , u subotu 18. avgusta  dočekuje beogradsku Crvenu Zvezdu!

Tagovi:Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑


  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline