Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Sport

Objavljeno 02.07.2019. | objavio Plusonline

0

Prozivkom igrača FK “Radnički” Pirot počeo pripreme. Prvo poznato pojačanje bivši golman Crvene Zvezde, Rastko Šuljagić

Danas u 18. časova šef stručnog štaba FK “Radnički” iz Pirota, Marko Vidojević, pozdravio je okupljene fudbalere na prozivci i time označio početak priprema za nastupajuću sezone Prve lige Srbije. Kako se moglo čuti Radnički je sačuvao okosnicu tima iz prošle sezone. Na spisku Vidojevića, za sada, nalaze se: Zvezdan Cvetanović, Uroš Tomović, Nikola Vlajković, Božidar Manić će se ove nedelje priključiti ekipi: Filip Tolić, Bojan Dojkić, Dimitrije Pobulić, Đorđe Veličković, Davor Petrov, Nebojša Radičević, Aleksandar Stojković, Miloš Spasić, Stefan Marković počinje sa treninzima sutra. Iz mlađić kategorija tu su: Miodrag Kamenović, Novak Petrović i Oliver Tošić. Od novih igrača Radničkom se priključio Kostić – Milutinović Aleksa (Dubočic), Lazar Manić i Andrija Apostolović. Za sada veliko pojačanje Radničkog je bivši golman Crvene Zvezde, Rastko Šuljagić, koji će se uskoro priključiti timu.

Na prozivci je bilo sedamnaest fudbalera kojima su se obratili predsednik Kluba, Zoran Nikolić, i  trener, Marko Vidojević.

Posle kratkog obraćnja na pomoćnom terenu Gradskog stadiona počeo je prvi trening.

Šef struke Radničkog, Marko Vidojević, je zadovoljan što nije bilo osipanja fudbalera. Nije želeo da direktno govori o pojačanjima, ali kaže da je prvi zadatak da se što pre formira kostur tima jer ima samo pet nedelja za pripreme igrača.

Predsednik FK”Radnički”, Zoran Nikolić, takodje, kaže da se pregovara sa nekoliko fudbalera i da će imena uskoro biti poznata. Isto tako veoma je važno, kaže Nikolić, ojačati upravu Kluba novim ljudima, a to nameće i prvoligaški rang takmičenja.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline