Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 03.12.2019. | objavio Plusonline

0

Projekat Doma zdravlja Pirot “Zajedno do zdravlja” među 83 podržana od strane Ministarstva zdravlja i Svetske banke

U petak 29. 11. 2019. god u okviru realizacije projekta Doma zdravlja Pirot „Zajedno do zdravlja“, koji će biti finansiran putem grantova za unapređenje kvaliteta zdravstvene zaštite iz sredstava „Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije“ i „Dodatnog finansiranja za drugi projekat razvoja zdravstva Srbije“ Ministarstva zdravlja i Svetske banke, ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar uručio je ugovor o finansiranju i realizaciji projekta direktoru DZ Pirot dr Radovanu Iliću u vrednosti od 3.500.000 dinara.

Dom zdravlja Pirot je jedan od 83 domova zdravlja koji su dobili ugovore o bespovratnim finansijskim sredstvima u vrednosti 270.000.000 dinara. Planirano je da sprovođenje projekta u domovima zdravlja počne u decembru 2019. i traje 12 meseci.

Finansijska pomoć omogućiće DZ Pirot da osnaži sopstvene kapacitete za javne edukativne kampanje i zdravstveno promotivne aktivnosti kao i za nabavku dodatnog materjala i pribora potrebnog za pružanje preventivnih zdravstvenih usluga na terenu, kako bi se na što bolji način odgovorilo potrebama radno aktivnog stanovništva i pružile ciljane, bolje i kvalitetnije usluge.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline