Gomex

AHA Mura Boban Tolić Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 23.01.2018. | objavio Plusonline

0

Program obeležavanja Savindana u OŠ “8. septembar”

Povodom obeležavanja dana Svetog Save u OŠ “8.septembar“ realizovaće se sledeće aktivnosti:

– u četvrtak 25. januara u 11 časova u izdvojenom odeljenju u Sukovu biće održana priredba koju su pripremili učenici od I do VIII razreda sa svojom nastavnicom srpskog jezika Jelenom Petrović i učiteljicom Danijelom Mladenović

– u četvrtak 25. januara u 17 časova u Poljskoj Ržani biće održana priredba koju su pripremili učenici od I do IV razreda sa svojim učiteljima: Hristina Petrovski, Dragana Minčić, Danijela Jovanović i Vasil Tošev u saradnji sa zabavištem u Poljskoj Ržani.

– u subotu 27. januara učenici II i IV razreda će u svojim učionicama proslavljati Dan Svetog Save od 9:30 do 11 časova i prisustvovati svečanom sečenju slavskog kolača u 10.30 časova, učenici I i III razreda od 11 do 12:30 i prisustvovati svečanom sečenju slavskog kolača u 11.30.

Učenici V i VII razreda će proslaviti od 12.30 do 14 sati.

Učenici VI i VIII razreda će proslaviti od 14 do 15.30

-Dodela nagrada za likovne i literarne radove obaviće se u 11 časova u subotu 27. januara.

-Svečana proslava i program koji su pripremili učenici VIII razreda sa nastavnicom srpskog jezika Valentinom Aleksić i horom Anite Nikolić za radnike škole biće od 18 sati.

Tagovi: , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline