AHA Mura Direkcija za izgradnju Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje ORK Pirot Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.07.2016. | objavio Plusonline

0

Profesorka Bojana Manić iz Škole Sveti Sava na Medjunarodnom samitu vodećih nastavnika – Neophodnost multikulturalizma u nastavi

Profesorka engleskog jezika, Bojana Manić, koja radi u OŠ “Sveti Sava“, učestvovala je na 2. Međunarodnom samitu vodećih nastavnika pod nazivom “Međukulturalna i multikulturalna iskustva u obrazovanju” koji je održan u glavnom gradu Makedonije, Skoplju od 15 do 17. jula.

Domaćini samita bili su Udruženje Aktiviteti iz Skoplja, Univerzitet Medenijet Istanbul i Generalna direkcija za obrazovanje nastavnika i razvoj turskog Ministarstva prosvete. Vodeći nastavnici koji su učestvovali na Samitu došli su iz Avganistana, Albanije, Alžira, Azerbejdžana, Bugarske, Grčke, Iraka, Kazahstana, Kosova, Makedonije, Pakistana, Rusije i Srbije.

Rad Bojane Manić  objavljen je u Međunarodnom zborniku i ovom prilikom je na samitu održala prezentaciju  rada koji nosi naziv „Neophodnost multikulturalizma u nastavi“ i dobila plakatu za doprinos multikulturalizmu u obrazovanju.

Rad je napisan u saradnji sa kolegom Draganom Kreculjem, doktorom tehničkih nauka iz Beograda.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline