AHA Mura Dom kulture FK Radnički Pirot Gimnazija JP "Gradska toplana" JP "Komunalac" JP Vodovod i kanalizacija Karate KK Pirot KMF Pirot NALED obrazovanje OŠ "8. septembar" Politika Rodoljub Ćirić Tigar ad Uroš Mijalković Vladan Vasić vremenska prognoza zdravstvo Zoran Nikolic ŽKK Gimnazijalac ŽRK Pirot
Društvo

Objavljeno 19.07.2016. | objavio Plusonline

0

Profesorka Bojana Manić iz Škole Sveti Sava na Medjunarodnom samitu vodećih nastavnika – Neophodnost multikulturalizma u nastavi

Profesorka engleskog jezika, Bojana Manić, koja radi u OŠ “Sveti Sava“, učestvovala je na 2. Međunarodnom samitu vodećih nastavnika pod nazivom “Međukulturalna i multikulturalna iskustva u obrazovanju” koji je održan u glavnom gradu Makedonije, Skoplju od 15 do 17. jula.

Domaćini samita bili su Udruženje Aktiviteti iz Skoplja, Univerzitet Medenijet Istanbul i Generalna direkcija za obrazovanje nastavnika i razvoj turskog Ministarstva prosvete. Vodeći nastavnici koji su učestvovali na Samitu došli su iz Avganistana, Albanije, Alžira, Azerbejdžana, Bugarske, Grčke, Iraka, Kazahstana, Kosova, Makedonije, Pakistana, Rusije i Srbije.

Rad Bojane Manić  objavljen je u Međunarodnom zborniku i ovom prilikom je na samitu održala prezentaciju  rada koji nosi naziv „Neophodnost multikulturalizma u nastavi“ i dobila plakatu za doprinos multikulturalizmu u obrazovanju.

Rad je napisan u saradnji sa kolegom Draganom Kreculjem, doktorom tehničkih nauka iz Beograda.

Tagovi: , , ,Komentari su zatvoreni.

Back to Top ↑

  • Prijatelji Plus radija i portala Plusonline